PočetnaUsluge Beauty CentraPrivremeni tattoo

Privremeni tattoo

Tattoo

PRIVREMENO TETOVIRANJE
Odaberite sliku kojom ćete ukrasiti svoje tijelo, biti jedinstveni, a da ju ne morate nužno nositi cijeli život.

Slike, riječi, simboli… Svatko od nas ima u glavi ono nešto za što smatra da označava njegov život, njegovo raspoloženje. Normalno, to nešto bismo onda svi željeli i zadržati za sebe, nekako reći svijetu i sebi da to pripada nama i mi tomu.
No, trajno istetovirati nešto u što trenutno vjerujemo ili što nas trenutno veseli nije uvijek najbolji izbor. Osobe se mijenjaju, razmišljanja se mijenjaju, a masno potkožno tkivo ostaje isto. Upravo u to tkivo, naime, se ubrizgavaju pigmenti prilikom trajne tetovaže i zbog toga je sliku unešenu na taj način vrlo teško u potpunosti ukloniti.

Tu na scenu dolazi LCN temptoo - privremeno tetoviranje. Koristeći isti uređaj kao i za LCN PMC (trajno šminkanje), Kryoliner, omogućavamo vam da se izrazite sada, a za 2-5 godina odlučite slažete li se još uvijek sa svojim stavom.

KOMPETENTNOST I KVALITETA U SLUŽBI VAŠE INDIVIDUALNE LJEPOTE
“Kryoliner” aparat za PMC i LCN-ovi pigmenti zdravstveno su ispitani i certificirani, a rezultat je prvorazredan tretman. Dobro je znati da kombinacija ovih “high-tech” proizvoda i educiranih stručnjaka jamči kvalitetne i provrazredne rezultate. Naši aparati i boje poznati su i korišteni diljem svijeta i ubrajaju se u vrhunske proizvode.

“PMC-Microcolour” pigmenti sastavljeni su iz najfinijih pigmentacijskih boja. U međunarodnim renomiranim institutima provedena su ispitivanja na njihova biološka i dermatološka svojstva, a proizvodi su jednoglasno ocjenjeni i certificirani kao vrlo dobri. Dugogodišnja istraživanja na raznim sveučilištima i neovisnim institutima rezultirala su prvorazrednom aparaturom i pigmentacijskim bojama. Tako je danas, uz pomoć permanentnog make-upa tvrtke LCN, moguće izvući čak i najpreciznije linije sa savršeno prirodnim učincima. Boje korištene u tom postupku moguće je savršeno uskladiti sa svim tipovima kože kao i željama klijenata. Educirano osoblje će permanentni make-up pažljivo i kompetentno inicirati cca. 0,1 mm ispod gornjeg dijela kože u tzv. zrnati sloj (stratum granulosum).

Da bi vam bilo lakše to shvatiti, opisat ćemo Vam
PRESJEK KOŽE:
- rožnati sloj (stratum corneum
- svijetli sloj (stratum lucidum) - jako lomi svjetlo
- zrnati sloj (stratum granulosum) - LCN permanentni make-up
- nazubljeni/trnasti sloj
- sloj bazalnih stanica
- koža (cutis propria) - neprofesionalan i nestručan permanentni make-up
- potkožno masno tkivo - tetovaža

Nakon obavljene pigmentacije boja je nešto jače izražena. Tek kroz 2-3 tjedna pigmentacija sazrijeva i javlja se u željenom tonu. Nakon tog prijelaznog razdoblja slijedi ponovna kontrola. Po potrebi se tada mogu izvesti još neke, eventualno potrebne korekcije i dopune.


Beauty centar Anđela


Beauty salon Anđela u Splitu djeluje od 2001 godine. Stalno pratimo trendove koji se odvijaju na Hrvatskoj i svjetskoj kozmetičkoj sceni a u svrhu razvijanja što kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za naše klijente. Naših 11 stručnih djelatnica pobrinut će se da se osjećate ugodno u Beauty centru Anđela.

Tečajevi


  • Seminar ugradnje umjetnih noktiju
  • Manikura
  • Nail-art
  • Tečaj permanentnog make-upa i privremenog tattoo-a
  • Pedikura

Poklon bon


Za printanje POKLON BONA kliknite OVDJE.

  • Poklon Bon - Tretman lica
  • Poklon Bon - Tretman tijela
  • Poklon Bon - Kraljevska masaža
  • Poklon Bon - Pedikir
  • Poklon Bon - Manikir

Pitajte nas...


Ovom akcijom odlučili smo pomoći svim posjetiteljima naših stranica. Ne postoje nikakvi uvjeti da biste postavili upit. Upiti mogu biti najrazličitiji a jedino što je važno je da su tematski prilagođeni. Na vaše upite odgovara stručno osoblje našeg centra. Sve odgovore dobijate u roku od 24 sata.
Sve upite šaljite na e-mail: (klikom na ikonu)


Beauty Centar Anđela - Facebook stranica

PočetnaUsluge Beauty CentraPrivremeni tattoo