Masaža pindama

Masaža pindama

Masaža pindama je tradicionalna metoda stara tisućama godina koja se koristila kod ljekovitih i beauty tretmana u Aziji i u Indoneziji. Pinde su bombice načinjene od pažljivo odabranog ljekovitog bilja umotanog u tkaninu. Griju se na određenoj temperaturi, pri čemu se počinju izlučivati eterična ulja iz biljaka koje djeluju stimulirajuće ili relaksirajuće, revitalizirajuće ili balansirajuće, ovisno o odabiru biljaka.

Masaža pindama ima efekt blagog pilinga zbog materijala u kojeg je bilje umotano, što poboljšava mikro i makro cirkulaciju, kao i tonus kože. Masaža, također, djeluje drenažno, poboljšava protok limfe, uklanja napetost u tijelu, opušta, te općenito blagotvorno utječe na organizam. također djeluje terapeutski zbog unosa eteričnih ulja kroz kožu u krvotok.Pinde se rade ručno, od biološki uzgojenog bilja. U ponudi su opuštajuće – od bilja koje relaksira, te vraća psihofizički balans; stimulirajuće – koje djeluju energizirajuće, a istovremeno opuštajuće, te anticelulitne. Ove posljednje načinjene su od kombinacije bilja koji potiču detoksikaciju, razmjenu tvari u organizmu, te djeluju na razbijanje masnih naslaga. Postoje i pinde za masažu lica i dekoltea, koje su načinjene od biljaka koje njeguju i revitaliziraju kožu.

Masaža pindamaMasaža pindama može se raditi samostalno, kao masaža cijelog tijela ili parcijalna masaža. Također, provodi se kao dio specijalnih tretmana i rituala te u četveroručnoj masaži. Masaža pindama je najbolji način masaže korišten tisućama godina. Dosada su u tome uživali klijenti najekskluzivnijih wellness centara svijeta, a sad je sve više dostupan. Stoga, priuštite si ovaj ekskluzivan i egzotičan tretman kako bi se opustili, zaboravili na sve brige i u potpunosti regenerirali svoje tijelo i duh.

Orijentalna učenja, otkuda i potječe većina masaža, polaze od teorije da osobna energija protječe čitavim tijelom. U skladu s time, masažom se može pojačati protok energije tijelom i revitalizirati organizam.Masaža biljnim pindama svojevrsna je kombinacija istočnjačke tehnike te kristaloterapije, fitoterapije i aromaterapije. Izvodi se ručno, ali za razliku od sličnih tretmana, sama masaža se radi biljnim pindama.


Beauty centar Anđela


Beauty salon Anđela u Splitu djeluje od 2001 godine. Stalno pratimo trendove koji se odvijaju na Hrvatskoj i svjetskoj kozmetičkoj sceni a u svrhu razvijanja što kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za naše klijente. Naših 11 stručnih djelatnica pobrinut će se da se osjećate ugodno u Beauty centru Anđela.

Tečajevi


  • Seminar ugradnje umjetnih noktiju
  • Manikura
  • Nail-art
  • Tečaj permanentnog make-upa i privremenog tattoo-a
  • Pedikura

Poklon bon


Za printanje POKLON BONA kliknite OVDJE.

  • Poklon Bon - Tretman lica
  • Poklon Bon - Tretman tijela
  • Poklon Bon - Kraljevska masaža
  • Poklon Bon - Pedikir
  • Poklon Bon - Manikir

Pitajte nas...


Ovom akcijom odlučili smo pomoći svim posjetiteljima naših stranica. Ne postoje nikakvi uvjeti da biste postavili upit. Upiti mogu biti najrazličitiji a jedino što je važno je da su tematski prilagođeni. Na vaše upite odgovara stručno osoblje našeg centra. Sve odgovore dobijate u roku od 24 sata.
Sve upite šaljite na e-mail: (klikom na ikonu)


Beauty Centar Anđela - Facebook stranica