Manikura

Manikura

Naše ruke ostavljaju važan dojam na druge i govore mnogo o nama.

Osnovna njega ruku i noktiju uključuje čišćenje, popravak i oporavak noktiju da bi ponovno zdravi rasli te zaštitni prirodni premaz za njegu i sjaj.

U tretmanu manikure koristimo kreme, peelinge, ampule za ruke koje sadrže hranjive sastojke ( vitamini H, A, F, hidratantna ulja, d- pantenol… ).

Za njegu noktiju koristimo posebne preparate koji regeneriraju, potiču rast noktiju i omekšavaju i njeguju kožicu (prednost LCN-ovih preparata je što su proizvedeni na prirodnoj bazi).

ManikuraFRANCUSKA MANIKURA
Nijedna druga tehnika nije tako dugo aktualna i moderna kao Francuska manikura. Klasična tehnika lakiranja uključuje rad sa tri viskozna laka prirodnih boja: bijela, roza i bež. U svojoj ponudi se trudimo uvijek imati kompletnu paletu tih boja i omogućiti i vama i vašim noktima da zasjate u eleganciji.

NAIL ART
Profesionalno ukrašavanje noktiju. Ukrašavanje noktiju nikada nije bilo tako šaroliko i raznoliko. Educirane i iskusne kozmetičarke u suradnji s Vama ostvarit će jedinstvena umjetnička mini-djela u kojima ćete još dugo uživati.

UMJETNI NOKTI
Ugradnja i održavanje umjetnih noktiju. Nudimo Vam široku ponudu raznovrsnih gelova i tipsova koji nam daju mogućnost modeliranja i korigiranja noktiju. Kvaliteta gelova, tipsa i dodantih preparata i raznolikost gelova u boji, gelova za Francusku manikuru i trajno bojanje, ocrtavanje i ukrašavanje noktiju omogućava nam želje svojih klijenata ispunimo u svakom pogledu. Samo trajna Francuska manikura trenutno u svojoj ponudi ima 20 različitih boja, a uz rad iskusnih i educiranih kozmetičara, pripremit ćemo Vas za svaku prigodu.

Također Vam omogućavamo da pomoću tretmana umjetnih noktiju riješimo problem bolesnih, deformiranih i uraslih noktiju.


Beauty centar Anđela


Beauty salon Anđela u Splitu djeluje od 2001 godine. Stalno pratimo trendove koji se odvijaju na Hrvatskoj i svjetskoj kozmetičkoj sceni a u svrhu razvijanja što kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za naše klijente. Naših 11 stručnih djelatnica pobrinut će se da se osjećate ugodno u Beauty centru Anđela.

Tečajevi


  • Seminar ugradnje umjetnih noktiju
  • Manikura
  • Nail-art
  • Tečaj permanentnog make-upa i privremenog tattoo-a
  • Pedikura

Poklon bon


Za printanje POKLON BONA kliknite OVDJE.

  • Poklon Bon - Tretman lica
  • Poklon Bon - Tretman tijela
  • Poklon Bon - Kraljevska masaža
  • Poklon Bon - Pedikir
  • Poklon Bon - Manikir

Pitajte nas...


Ovom akcijom odlučili smo pomoći svim posjetiteljima naših stranica. Ne postoje nikakvi uvjeti da biste postavili upit. Upiti mogu biti najrazličitiji a jedino što je važno je da su tematski prilagođeni. Na vaše upite odgovara stručno osoblje našeg centra. Sve odgovore dobijate u roku od 24 sata.
Sve upite šaljite na e-mail: (klikom na ikonu)


Beauty Centar Anđela - Facebook stranica