VelaShape

Što je VelaShape?
VelaShapeVelaShape je multifunkcionalni uređaj koji mijenja način pristupa rješavanju problema celulita. Gotovo svaki drugi uređaj primijenjuje jednu ili kombinira možda dvije tehnike prilikom tretmana celulita. Ovaj uređaj kombinira istovremeno četiri različite tehnike istovremeno i može se primijenjivati na mala područja poput bokova i struka i na velika područja poput trbuha, bedara i stražnjice. VelaShape istovremeno koristi radiovalove, vakuum, mehaničku masažu sa spiralnim valjcima i infracrveno svijetlo koje prodire duboko ispod kože. Vakuum i valjci potiču mehaničko slabljenje tkiva celulita i svojim radom razmiču celulitne stanice kako bi krv mogla dospjeti između stanica. Radio valovi uzrokuju cirkumferenciju unutar masnih stanica što dovodi do vibracija masnih molekula i razbijanje stanične membrane te izlijevanje masnoća u međustanični prostor. Infracrveno svijetlo zagrijava potkožni prostor čime podiže razinu metabolizma i pokreće proces koji uzrokuje znojenje, a istovremeno zagrijava masnoće. Kako se tijelo želi rashladiti time dolazi povećana količina tekućine kroz žile prema koži što u kombinaciji s mehaničkom masažom potiče mikrocirkulaciju i odvođenje masnoća kroz limfu.
Ukratko, to je kozmetičko-medicinski uređaj koji koristi tehnologiju ELOS uz sinergiju različitih energija:

 • bi-polarna RF (radijska frekvencija)
 • IC (infracrvena svjetlost)
 • medicinska manipulacija tkiva pulsirajućim vakuumom
 • mehanička masaža sa spiralnim valjcima

Tajna VelaShapea je da se radi o prvoj i jedinoj tehnologiji koja kombinira elōs s manipulacijom tkiva kako bi se smanjio obujam tijela te nastanak masnog tkiva.
(ELOS - Electrical Optical Synergy predstavlja inovativnu kombinaciju optičke i električne energije)

Kako djeluje VelaShape?
Tehnologija elōs kombinira infracrveno svijetlo s energijom radijske frekvencije i vakuumom. Tako se zagrijavaju duboke masne stanice, njihovo okolno vezivno tkivo te donji sloj kolagenskih vlakna.
Ovakav način učinkovitog zagrijavanja i vakuuma potiče rast novog i boljeg kolagena i elastina, a rezultat je lokalno smanjenje mlitavosti kože, obujma tijela te sveukupno poboljšanje strukture i teksture kože.

Je li VelaShape siguran?
Sigurnost i učinkovitost tretmana Vela Shape dokazana je u brojnim kliničkim ispitivanjima u različitim centrima te kroz više od 5 milijuna nezavisnih tretmana na pacijentima diljem svijeta.
S više od 10 godina kliničkog iskustva, preko deset studija, VelaShape je danas najpriznatiji neinvanzivni tretman za oblikovanje tijela na tržištu.
VelaShape ima oznaku CE te odobrenje američke Uprave za hranu i lijekove (FDA). Potpuno je siguran i dokazano učinkovit u preoblikovanju tijela i smanjenju nastanka celulita.
VelaShape je prvi medicinsko-kozmetički uređaj koji je odobrila FDA.

VelaShape

VelaShape tretman je prikladan za osobe koji traže neinvazivne opcije za uklanjanje celulita, smanjenje opsega, poboljšanje lokalnog krvotoka, smanjenje bolova u mišićima, poboljšano djelovanje limfnog toka, oblikovanje tijela te učvršćivanje kože. Stanje s celulitom se pogoršava s godinama jer vezivna tkiva slabe, a koža počinje gubiti elastičnost, što dodatno ističe neravnine i nepravilnosti kože izazvane celulitom, no zahvaljujući Vela Shape tretmanu, zaglađena i zategnuta koža je stvarnost koju svatko može živjeti.


Beauty centar Anđela


Beauty salon Anđela u Splitu djeluje od 2001 godine. Stalno pratimo trendove koji se odvijaju na Hrvatskoj i svjetskoj kozmetičkoj sceni a u svrhu razvijanja što kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za naše klijente. Naših 11 stručnih djelatnica pobrinut će se da se osjećate ugodno u Beauty centru Anđela.

Tečajevi


 • Seminar ugradnje umjetnih noktiju
 • Manikura
 • Nail-art
 • Tečaj permanentnog make-upa i privremenog tattoo-a
 • Pedikura

Poklon bon


Za printanje POKLON BONA kliknite OVDJE.

 • Poklon Bon - Tretman lica
 • Poklon Bon - Tretman tijela
 • Poklon Bon - Kraljevska masaža
 • Poklon Bon - Pedikir
 • Poklon Bon - Manikir

Pitajte nas...


Ovom akcijom odlučili smo pomoći svim posjetiteljima naših stranica. Ne postoje nikakvi uvjeti da biste postavili upit. Upiti mogu biti najrazličitiji a jedino što je važno je da su tematski prilagođeni. Na vaše upite odgovara stručno osoblje našeg centra. Sve odgovore dobijate u roku od 24 sata.
Sve upite šaljite na e-mail: (klikom na ikonu)


Beauty Centar Anđela - Facebook stranica