PočetnaUsluge Beauty CentraRadiovalovi - nekirurški lifting lica i tijela

Radiovalovi - nekirurški lifting lica i tijela

Radiovalovi - nekirurški lifting lica i tijela

Kako djeluju radiovalovi?

Djeluju na molekule vode te izazivaju okretanje njenih molekula pri čemu se oslobađa energija u obliku topline koja kontrolirano zagrijava tkivo uz brojne učinke na njega. Što tkivo sadrži više vode u sebi, to je bolji efekt radiovalova. Zato se savjetuje prije i tijekom tretmana piti što više vode, barem 2,5 do 3 litre dnevno. Cilj tretmana je kontrolirano zagrijavanje tkiva na 42-44°C i što duže održavanje te temperature. Što je veća i duže zadržana postignuta temperatura, to je bolji efekt tretmana. Radiovalovi djeluju na vezivno tkivo, masne stanice, lojne žlijezde, metabolizam, cirkulaciju i drenažu. Metoda nije agresivna jer ne nastaju nikakva vanjska vidljiva oštećenja površine kože te se tretman može koristiti za sve tipove kože bez obzira kako ona bila osjetljiva.

Jesu li radiovalovi tretmani za mršavljenje?

Radiovalovi - nekirurški lifting lica i tijelaTo nisu tretmani za mršavljenje već za smanjivanje obujma i oblikovanje tijela, pri čemu je utjecaj na kilograme zanemariv. Težina ostaje ista ili pojedinci gube do nekoliko kilograma. Vagu zaboravite jer je ona nepotrebna. Radije mjerite obujam mjerenjem opsega ili probajte obući usku odjeću u koju prije niste mogli stati. Na taj način najbolje pratite uspjeh. Idealni kandidati su osobe koje nemaju veći višak težine nego celulit ili masne nakupine koje se ne mogu nikako ukloniti, bez obzira na prehranu i tjelesnu aktivnost.

Na što djeluju radiovalovi?

1. Vezivno tkivo
Kontrolirano zagrijavanje tkiva izaziva oštećenje vezivnog tkiva, što je osnova svih vrsta tretmana za pomlađivanje. Oštećenjem nastaje upala koja pokreće kaskadnu reakciju, pri čemu nastaje novi kolagen uz jačanje postojećeg kolagena te efekt pomlađivanja kože. To je važno kod tretmana zatezanja kože, oblikovanja tijela, smanjivanja bora, anticelulitnih tretmana ili smanjivanja strija. Koža odmah poprimi sjaj, bude glatka i meka uz povećanu elastičnost i napetost. Sam proces popravka nastalog oštećenja je dugotrajan te se rezultati ne vide trenutno nego kroz određeni period, koliko je potrebno za popravak. Nakon tretmana odmah je vidljiv izvjesni rezultat koji je svakim danom sve bolji u narednih 9 do 12 mjeseci, kada se vidi konačni rezultat nakon zadnjeg tretmana.

2. Metabolizam
Metabolizam stanica jača i ubrzava se te stanice imaju više energije i otpornije su na vanjske štetne podražaje. To je bitno, jer tijekom godina metabolizam slabi i usporava se, zbog čega su stanice manje sposobne obraniti se i oporaviti od štetnih vanjskih utjecaja. Ubrzani metabolizam potiče pojačanu razgradnju masnih stanica.

3. Cirkulacija i limfna drenaža
Zagrijavanje tkiva pojačava cirkulaciju i limfnu drenažu jer se žile šire. Zastoj cirkulacije i limfne drenaže pogoduje nakupljanju masti, dok jačanje cirkulacije i limfne drenaže pogoduje razgradnji masti. Nakupljene štetne tvari i zadržana tekućina u tkivu pojačano se uklanjaju, što je jako bitno kod anticelulitnog tretmana. Dolazi do prestanka naticanja nogu i otoka zbog zarobljene tekućine. Noge više nisu hladne niti natečene.

4. Masne stanice
Izazivaju razbijanje i uništenje membrane masnih stanica, pri čemu one svoj sadržaj izbacuju u cirkulaciju i limfni sustav uz izlučivanje iz organizma putem mokraće. Zato se savjetuje piti što više tekućine, jer se tako lakše i bolje uklone masnoće putem mokraće. Masne stanice nakon oštećenja membrane odumiru. Potiče se lučenje kateholamina, spojeva koji potiču pojačanu razgradnju masnih stanica. Zagrijavanjem tkiva pojačava se metabolizam i potrošnja masti kao izvora energije. Proces odumiranja masnih stanica i izbacivanja masnoće je postupan, što prosječno traje 3 do 9 mjeseci.

5. Lojne žlijezde
Uspješno razbijaju i uništavaju lojne žlijezde zagrijavanjem, uz smanjivanje pora i mašćenja kože. Time dolazi do promjene sastava loja i normalizacije rada lojnih žlijezda. Posljedično, miteseri se smanjeno stvaraju. Efekt se ne vidi odmah, nego se 30 dana nakon tretmana vidi početni rezultat koji je narednih 9 mjeseci svakim danom sve bolji. Tretman ima jaki protuupalni efekt kako bi upala brže prošla, što je bitno kod akni.


Beauty centar Anđela


Beauty salon Anđela u Splitu djeluje od 2001 godine. Stalno pratimo trendove koji se odvijaju na Hrvatskoj i svjetskoj kozmetičkoj sceni a u svrhu razvijanja što kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za naše klijente. Naših 11 stručnih djelatnica pobrinut će se da se osjećate ugodno u Beauty centru Anđela.

Tečajevi


  • Seminar ugradnje umjetnih noktiju
  • Manikura
  • Nail-art
  • Tečaj permanentnog make-upa i privremenog tattoo-a
  • Pedikura

Poklon bon


Za printanje POKLON BONA kliknite OVDJE.

  • Poklon Bon - Tretman lica
  • Poklon Bon - Tretman tijela
  • Poklon Bon - Kraljevska masaža
  • Poklon Bon - Pedikir
  • Poklon Bon - Manikir

Pitajte nas...


Ovom akcijom odlučili smo pomoći svim posjetiteljima naših stranica. Ne postoje nikakvi uvjeti da biste postavili upit. Upiti mogu biti najrazličitiji a jedino što je važno je da su tematski prilagođeni. Na vaše upite odgovara stručno osoblje našeg centra. Sve odgovore dobijate u roku od 24 sata.
Sve upite šaljite na e-mail: (klikom na ikonu)


Beauty Centar Anđela - Facebook stranica

PočetnaUsluge Beauty CentraRadiovalovi - nekirurški lifting lica i tijela